Ο «Πολυχώρος Ε.Π.Τ.Α.» δημιουργήθηκε από επαγγελματίες της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της επικοινωνίας, με στόχο τη διάδοση του Πολιτισμού, μέσα από διαδραστικά εκπαιδευτικά δρώμενα, βασισμένα στη βιωματική εκπαίδευση για μικρούς και μεγάλους, την ενίσχυση της συμμετοχικότητας, της συνεργασίας και της δημιουργικής έκφρασης.

Σκοπός μας είναι η διοργάνωση δράσεων, δρώμενων και δραστηριοτήτων για την προώθηση του πολιτισμού, των τεχνών, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού και η αξιοποίηση τους ως εργαλεία για μια καλύτερη κοινωνία, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και της συμμετοχής, καθώς και μέσα από το εθελοντικό πρόγραμμα δράσεών μας (βλ. καμπάνια Pressing), η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα.

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες όλων των καλλιτεχνικών κλάδων, οι συνεργάτες μας είναι καταρτισμένοι, εκπαιδευμένοι και με χρόνια εμπειρία ο καθένας στον τομέα δράσης του, ενώ είμαστε ανοικτοί σε ιδέες, προτάσεις και σκέψεις, ώστε ο Πολυχώρος να διαμορφωθεί σε ένα ανοικτό πάνελ εκπαίδευσης και διάδοσης του Πολιτισμού.

Όλα τα προγράμματά μας απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, γι' αυτό και το κόστος συμμετοχής τους είναι το χαμηλότερο δυνατόν, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όλοι. 

 

 

INFO

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "Ε.Π.Τ.Α."

Μαργαρίτας 6, Περιστέρι, 12137

Τηλ.: 210 5765796

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.